Onze brandstory - Greenrebel

een manifest van goed eten

Onze brandstory

Lange tijd is ons geleerd dat snel en gemakkelijk verkrijgbaar voedsel ongezond is en verre van voedzaam. En dat geldt niet alleen voor jou, maar ook voor deze planeet! Bij Greenrebel kiezen we voor een heel andere benadering. Wij geloven dat gezond, voedzaam en plantaardig eten comfortabel, snel en betaalbaar kan zijn. En ja, ook bij jou in de buurt!

Oké, maar waarom dan? We beseffen dat voor velen de gedachte aan plantaardig eten moeilijk, onbevredigend en zelfs buitenaards klinkt. Wij zijn hier om dat te veranderen! Gedreven door de uitdaging die wereldwijde klimaatverandering met zich meebrengt, beloven we altijd producten te maken die geweldig zijn voor jou en je lichaam, terwijl ze een minimale impact hebben op het milieu. En alles wat we daarvoor nodig hebben is een bak lekkere groenten en een mind blowing aanbod van maaltijden die je doen vergeten dat dierlijke producten zelfs bestaan.

CAULIFLOWER POWER

Visie

De beste keuze die een mens voor zichzelf en de wereld kan maken is het vaker eten van plantaardige voeding.

Missie

Greenrebel draagt bij aan de geleidelijke stap naar een plantaardigere en gezondere samenleving door mensen in contact te laten komen met gemakkelijk, voedzaam en lekker plantaardig eten.

Belofte

Plantaardig voedsel moet bereikbaar zijn voor alle mensen. Daarom zijn onze producten betaalbaar, comfortabel en binnen no time klaar in één van onze restaurants.

Greenrebel neemt het voortouw met een nieuwe betekenis van fast food.

Based in Den Haag

Welcome in ons restaurant!

Eten is één van de belangrijkste onderdelen van ons leven. Het voedt, het smaakt, het inspireert en het brengt samen. Onze restaurants zijn ontworpen om goed eten toegankelijk te maken voor iedereen, of je nu voor snelle hap onderweg even binnenkomt of  een relaxmoment neemt aan één van onze tafels. Dit is de plek waar goed eten en goede mensen samenkomen.

Job alert!
Bekijk vacatures
0 %
Ongeveer 70% van al het voedsel dat in de wereld wordt geproduceerd, wordt gebruikt om voedsel voor dieren te maken. Stap op!
0
Voor elke kilo rundvlees is ongeveer 15.500 liter drinkwater nodig. Verbaast dat je niet?
0
Met een donatie van 5 cent per fles steunen wij Stichting Lemonaid & ChariTea. Bestel de jouwe!

Goed doen is goed eten

Al in 2019 stelde Nederlands ondernemer Erwin Jansen zichzelf de vraag: “Wat kan ik doen – al is het maar klein – om bij te dragen aan een beter klimaat en gezonder leven?” Minder dierlijke producten consumeren bleek een belangrijke eerste stap, maar niet altijd een makkelijke. En meer mensen leken tegen dit probleem aan te lopen: “Ik wil meer plantaardig eten, maar hoe doe ik dat makkelijk én gezond?” Daar werd het zaadje voor Greenrebel gepland.

Met zakenpartner Christiaan ontmoette Erwin chef Tom, die als maaltijdontwerper en -ontwikkelaar in het team stapte. Het doel: een menu te creëren – met duurzame ingrediënten, zoals lokale en seizoensgebonden groenten – dat smaakvol, betaalbaar en gezond is. Dat begon bij een lekkere, sappige burger. Eentje die heerlijk van smaak is, goed van structuur en 100% plantaardig. Reken maar dat er heel wat geëxperimenteerd en geproefd moest worden om tot het perfecte recept te komen, maar het is ze gelukt! Vanuit daar is de rest van het spectaculaire menu gecreëerd.

De inspiratie voor de gerechten van Greenrebel komt uit keukens van over de hele wereld en daarmee zijn we erin geslaagd om gerechten te creëren met geweldige smaken die voor iedereen het gevoel van thuis geven.

Thuisbezorgd logo

Order now!

Uber Eats logo

Order now!

Our terrace view towards the restaurant
Take a seat at our terrace on the restaurant side
Welcome! This is our entrance
Come! Take a look inside
Tabels, seats and cozy corners
The counter. "Hi, can I take your order"
The view on the waiting spot
The restaurant view from behind the counter
Swings and the cozy seats
This is what we call “the relax area”
Vorige slide
Volgende slide