Lemonaid & ChariTea - Greenrebel

the story of our products

Lemonaid & ChariTea

Smakelijke en duurzame dranken van Lemonaid & ChariTea
Goed doen, levert goede smaken op. Dat bewijzen de dranken van Lemonaid & ChariTea wel. Hier maken ze frisdranken en ijsthee zoals het bedoeld is; lekker, smaakvol en alleen van de allerbeste biologische ingrediënten. Wat we bij Greenrebel zo mooi vinden aan deze samenwerking is de gezamenlijke stap naar een duurzame en tegelijk smakelijke toekomst. Zo zorgt Lemonaid & ChariTea ervoor dat zowel consument als producent het beste krijgen. Zoals ze zelf zeggen: “Changing the world, drop by drop – drinking helps.”
'(H)eerlijke drankjes zoals ze bedoeld zijn: lekker, smaakvol en biologisch.'
Nog een waanzinnig mooie reden om samen te werken: van iedere fles Lemonaid & ChariTea draagt het bedrijf 5 cent af aan projecten in Paraguay, Sri Lanka, Zuid-Afrika, (Noord) India, Rwanda en Mexico. En dat is niet zomaar, hier komen de biologische en Fairtrade ingrediënten voor de heerlijke dranken vandaan. Vandaag de dag heeft dit al meer dan 5 miljoen euro opgeleverd voor deze projecten.
Video afspelen

Lika Bakery

Kleurrijke flatbreads en burger buns van Lika Bakery
Toen Bangin Yussif in 2000 vanuit Syrië naar Nederland kwam, vroeg hij zich al snel af: “Waarom moet ik helemaal naar Beiroet reizen om een écht goed brood te kunnen krijgen?”. De oplossing vond hij met het zelf openen van een bakkerij voor Libanees platbrood, met de naam Almalika – wat koningin betekent – een knipoog naar de royale rol van het brood in ieder maaltijd. Sinds een aantal jaar heet de bakkerij Lika Bakery en leveren zij de mooiste flatbread voor op de Nederlandse tafel, zo ook bij Greenrebel! Lika werkt met pure grondstoffen van eigen bodem. Al het graan komt uit Nederland, van een Achterhoekse molenaar Gunnewick. Dit familiebedrijf verwerkt al sinds 1870 in korenmolen ‘De Vier Winden’ op ambachtelijke wijze granen tot meel en meelproducten.

Lowlander

Botanisch gebrouwen bier van Lowlander
Als er meer van de natuur wordt gepakt dan er wordt teruggegeven, raakt het uit balans. Gelukkig zijn we in de Lage Landen opgegroeid met een gezond respect voor de natuur. Daarom draait het bij bierbrouwer Lowlander allemaal om balans: precies de juiste combinatie van botanische elementen – of kruiden, specerijen en fruit – om uniek verfrissende dranken mee te brouwen. Bij Greenrebel werken we dankbaar samen met Lowlander, waarvan we de heerlijke 0,3% Cool Earth Lager met citroengras serveren. Een hoppig pilsje met een subtiel, pittige smaak.

KRNWTR+

Vers en lokaal tapwater van KRNWTR+
Goed zijn voor de aarde is bij Greenrebel een prioriteit. Daarom werken we samen met KRNWTR+, dat gelooft in een betere wereld met elke slok. Het water van KRNWTR+ is niet zomaar water, maar water op de tap van lokale afkomst; extra gefilterd, gekoeld en eventueel aangevuld met bubbels. Allemaal zonder bijsmaken van onnodig afval en transport voor lange afstanden. Waarom iets verpakken dat je ook lokaal kunt tappen?

Lemonaid & ChariTea

Smakelijke en duurzame dranken van Lemonaid & ChariTea
Goed doen, levert goede smaken op. Dat bewijzen de dranken van Lemonaid & ChariTea wel. Hier maken ze frisdranken en ijsthee zoals het bedoeld is; lekker, smaakvol en alleen van de allerbeste biologische ingrediënten. Wat we bij Greenrebel zo mooi vinden aan deze samenwerking is de gezamenlijke stap naar een duurzame en tegelijk smakelijke toekomst. Zo zorgt Lemonaid & ChariTea ervoor dat zowel consument als producent het beste krijgen. Zoals ze zelf zeggen: “Changing the world, drop by drop – drinking helps.”

Wereldwijd geïnspireerde gerechten in een verrassend groen jasje. Vers en súperlekker!

Thuisbezorgd logo

Order now!

Uber Eats logo

Order now!

Our terrace view towards the restaurant
Take a seat at our terrace on the restaurant side
Welcome! This is our entrance
Come! Take a look inside
Tabels, seats and cozy corners
The counter. "Hi, can I take your order"
The view on the waiting spot
The restaurant view from behind the counter
Swings and the cozy seats
This is what we call “the relax area”
Vorige slide
Volgende slide